Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Digitalt öppet hus

När du inte kan komma till oss kommer vi till dig.

Titta på filmer och läs om oss i din egen takt och när du har möjlighet. Kika in i våra nybyggda lokaler och hör medarbetare berätta om de olika avdelningarna och om varför du ska söka till Kungälvs sjukhus. Välkommen till oss!

Erfaren eller nyutbildad – vi behöver dig!

Kungälvs sjukhus är ett akutsjukhus med åtta kliniker med ett brett spektrum av inriktningar såsom intensivvård, kirurgi, gynekologi, ortopedi, psykiatri, geriatrik, rehab, operation, medicin, akutsjukvård och ambulanssjukvård.

Vi jobbar varje dag för ett gott liv för alla. Vi vill att våra patienter ska få den bästa vården och känna sig trygga under alla moment av sin vistelse hos oss.

Lär känna våra avdelningar här och kontakta gärna respektive avdelnings enhetschef om du har frågor. Du hittar kontaktinformation längst ned på avdelningarnas sidor. 

Vill du se våra medarbetare berätta om vad som händer på sjukhuset och svara på frågor om hur det är att jobba hos oss? Se vår inspelade frågestund! 

Välkommen till digitalt öppet hus

Vill du se undertexter? Klicka på symbolen [CC] i nedre högra hörnet av filmfönstret och välj svenska.

HR

Vill du ha ett utvecklande och spännande jobb? Specialisera dig, prova nytt och utvecklas? Då är möjligheterna på Kungälvs sjukhus stora.

Fack- och yrkesförbund

Vi är Sjukhusen i väster

Förvaltningen Sjukhusen i väster består av Alingsås lasarett, Angereds närsjukhus, Frölunda specialistsjukhus och Kungälvs sjukhus.

Cirka 3 000 medarbetare arbetar varje dag hos oss för att ge en god och säker specialistsjukvård av högsta kvalitet. 

Senast uppdaterad: 2022-02-16 15:10