Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Om Frölunda specialistsjukhus

Frölunda specialistsjukhus, som är en del av Sjukhusen i väster, är det lilla specialistsjukhuset med stort fokus på patientnära vård och patientsäkerhet.

Vi är stolta över våra goda medicinska resultat och den fina respons vi får i patientenkäter och i de patientdialoger vi genomför. Här är patientens behov i fokus för att skapa delaktighet i vården. Vi inhämtar systematiskt patienters och närståendes upplevelser för att kunna utveckla vården i dialog med dem.

Trots att vi är ett litet sjukhus har vi en stor bredd i specialiteter inom specialistvård. Vi satsar mycket på intern samverkan och har ett nära samarbete mellan enheterna. Detta gör att du som patient kan förvänta dig ett smidigt förlopp uitfall att du behöver besöka flera av våra mottagningar i samband med diagnos.

Senast uppdaterad: 2023-01-26 11:09