Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Jobba hos oss

Frölunda Specialistsjukhus är ett personligt och trivsamt sjukhus inom Västra Götalandsregionen. Sjukhuset bedriver planerad specialistvård måndag–fredag inom ett flertal specialiteter.

Vi står för ett personcentrerat arbetssätt där patienten alltid är huvudpersonen. Vi strävar efter att förbättra och utveckla våra vårdprocesser, vår patientsäkerhet och vårt kundbemötande. Vi erbjuder många olika möjligheter och inriktningar i din yrkesutveckling. Hos oss får du en skräddarsydd introduktion av våra kunniga och erfarna medarbetare.

Vi är ett hälsofrämjande sjukhus som bryr oss om våra medarbetare, vi erbjuder därför bland annat personalträning på sjukhuset varje vecka.

Om några år kommer vi att flytta vår verksamhet till nya, fräscha lokaler i Högsbo. Sjukhuset blir då en del av den utbyggda närsjukvården i Göteborg. Vi söker kontinuerligt nya medarbetare som vill vara med på vår spännande resa.


Senast uppdaterad: 2021-05-19 11:39