Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Sötåsens naturbruksskola och Kim Aulin på Regionservice årets miljöstipendiater i VGR

Publicerad: Uppdaterad:
Miljöstipendiater 2019
Kim Aulin, Regionservice och Sötåsens naturbruksskola, Anna-Karin Krijger och Jenny Jacobsson, VGR:s interna miljöstipendiater 2019. Här flankerade av Regionfullmäktiges ordförande Annika Tännström och miljönämndens 2:e vice ordförande Erik Kyrkander.
Fotograf: Peter Wahlström

VGR:s interna miljöstipendium tilldelades hela verksamheten på Sötåsens naturbruksskola och till Kim Aulin, en eldsjäl som drivit på miljöfrågorna inom Regionservice konferensverksamhet. Stipendiaterna hyllades i samband med regionfullmäktige på tisdagen.

Det är den artonde utdelningen av miljöstipendierna som ska belöna någon person eller verksamhet inom Västra Götalandsregionens organisation som gjort något utöver sin roll för miljöarbetet. Miljönämnden utsåg de båda stipendiaterna som fick sina diplom i samband med regionfullmäktige.

Sötåsens naturbruksskola tilldelas 40 000 kronor för sitt långsiktiga och framgångsrika arbete med hållbar utveckling där miljöarbetet genomsyrar hela verksamheten och inspirerar både elever och externa aktörer.

Kim Aulin, konferensvärd och miljöombud på Gullbergsvass konferens  på Regionservice, får 10 000 kronor för att med stort engagemang ha drivit miljömässiga förbättringar av arbetssättet som även  ska genomföras på andra anläggningar.   

VGR:s interna miljöstipendium

Pressmeddelande från Sötåsen

Notis från Regionservice

Profilbild av Lars Berko

Lars Berko

Enhetschef intern miljöstrategisk utveckling
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Publicerad: