Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Pris och stipendium

Aron Lindström, parasportstipendiat 2019

Parasportstipendiet

Parasportstipendiet är ett stipendium för aktiva idrottsutövare med funktionsnedsättning, enskilda eller lag och ledare/idrottsguide. Stipendiet syftar till att synliggöra idrott för personer med funktionsnedsättning som en möjlighet att skapa ett innehållsrikt liv. Den totala stipendiesumman är 150 000 kronor per år.

Utlysningsperioden för parasportstipendiet 2022 startar den 20 februari och pågår till den 20 mars 2022. Du kan läsa mer om hur du kan nominera/ansöka om stipendiet via länken nedan:

Parasportstipendiet

Pris för social hållbarhet med fokus på folkhälsa och mänskliga rättigheter

Från 2021 har människorättsstipendiet och folkhälsopriset slagits ihop och bildat priset för social hållbarhet med fokus folkhälsa och mänskliga rättigheter. Utlysningen för att nominera kandidater till priset för social hållbarhet startar 20 februari till den 20 mars 2022.  Läs mer om kriterierna och priset via länken nedan:

Pris för social hållbarhet med fokus att främja folkhälsa och mänskliga rättigheter

Vania Costa Timback

Regionutvecklare
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Marlene Nilsson

Regionutvecklare
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Senast uppdaterad: 2022-03-02 08:05