Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

LEVEL UP Västra Skaraborg

ESF-projekt LEVEL UP Västra Skaraborg (2015-2018) riktade sig till unga vuxna mellan 16 till 29 år som var långtidsarbetslösa (mer än 12 månader), unga med funktionsnedsättning, unga som har varit sjukskrivna samt de med aktivitetsersättning främst de som har psykisk ohälsa och ungdomar med psykosociala problem

Projekt LEVEL UP Västra Skaraborgs ambition var att de unga når studier eller arbete. Projektet erbjöd de unga en mentor, som inte var knuten till någon typ av myndighetsutövning, som vägleder och stöttar deltagarna under vägen till studier/arbete. Vidare ville projektet erbjuda de unga en uppsjö av befintliga samhälleliga resurser som kan utnyttjas i hela Västra Skaraborg. Sekundärt ville projektet också förstärka och fördjupa samverkan mellan Försäkringskassan och Arbetsförmedlingen, de regionala och kommunala myndigheterna och folkbildningen.

Senast uppdaterad: 2022-02-23 08:56