Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Blanketter för projektstöd

VGR/Martina Koch

Här hittar du de blanketter som ska användas för ansökan om projektstöd inom regional utveckling. Här finns också blanketter för att rapportera om och rekvirera medel för beviljade projekt.

Från 1 mars 2021 använder du samma ansökningsblankett oavsett om du söker projektstöd hos kollektivtrafiknämnden (KTN), miljönämnden (MN) eller regionutvecklingsnämnden (RUN). Du anger i blanketten vilken nämnd du söker från. För förstudier och mindre projekt finns en förenklad ansökningsblankett.

Enskilda stöd kan ha särskilda blanketter för både ansökan, rapportering och rekvisition av medel. Kontakta därför en handläggare innan du fyller i och skickar in en ansökan.

Du hittar ansvarig handläggare under varje program/område.

Innan du börjar fylla i blanketterna vill vi att du tar del av information om hur ansökan går till och hur du rapporterar och rekvirerar.

Följ anvisningarna som ges i blanketten, i vägledningen om projektekonomi vid ansökan om projektstöd samt i allmänna villkor.

Vägledning om projektekonomi vid ansökan om projektstöd

Allmänna villkor för projektstöd

Blanketter

Ansökan gemensam RUN, MN och KTN

Ansökan Västerhavsveckan

Lägesrapport RUN, MN, KTN

Slutrapport

Rekvisition KTN

Rekvisition MN

Rekvisition RUN

Förenklad ansökningsblankett för mindre projekt

Den förenklade ansökningsblanketten kan användas för mindre projekt med enklare upplägg, till exempel förstudier och andra förberedande projekt, eller för enskilda aktiviteter som till exempel konferenser. Blanketten kan användas om:

  • Projektperioden är max ett år.
  • Projektet inte är ett samverkansprojekt med både huvudsökande och medsökande, där fler än en organisation deltar i genomförandet och bokför kostnader som täcks av projektets budget.
  • Budgeten är enkel med få budgetposter och få medfinansiärer.
  • Sökt belopp uppgår till max 300 000 kr.

Förenklad ansökan RUN, MN, KTN

 


Senast uppdaterad: 2022-04-06 09:33