Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Innovationskraft i livsmedelssystemet

Den 19 april 2022 möttes drygt 50 personer i Göteborg för att bidra till att forma de kommande årens utvecklingsarbete inom livsmedel i Västra Götaland. Här kan du ta del av de presentationer som visades.

Innovationskraft i livsmedelssystemet, Robin Kalmendal, Västra Götalandsregionen

Ny programperiod - nya möjligheter! Andreas Catoni, Västra Götalandsregionen

Jordbruk och livsmedel på RISE, Klara Båth, RISE

För hållbarhet och lönsamhet i de gröna näringarna, Mats Emilsson, Agroväst

Lokalproducerat i Väst stödjer småskaliga livsmedelsföretag, Hållbart livsmedelssystem i Västra Götaland, Marcus Nyström, Lokalproducerat i Väst

Lokalproducerad mat och hållbara livsmedelssystem, Pernilla Fischerstöm, Länsstyrelsen Västra Götaland

"Forskning och innovation för en livsmedelssektor i världsklass", Marie Gidlund, Sweden Food Arena

Livsmedelsvetenskap på Chalmers, Rikard Landberg, Chalmers

Styrkor i Västra Götalands livsmedelssystem, Annsofie Wahlström, SLU

Robin Kalmendal

Regionutvecklare
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer
Profilbild av Berit Mattsson

Berit Mattsson

Regionutvecklare – Livsmedel och gröna näringar, Västkuststiftelsen
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Senast uppdaterad: 2022-05-02 16:07