Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Vetenskapsfestivalen 25 år

Publicerad:

Träffa forskare och få svar på frågor! Göteborgs internationella vetenskapsfestival fyller 25 år och den 12 till 18 april är det dags för årets upplaga som är digital. Det publika programmet startar 14 april.

Västra Götalandsregionen är en huvudpartner i Vetenskapsfestivalen, en viktig och demokratisk mötesplats som stimulerar till kritiskt tänkande och ökat intresse för högre studier.

Vetenskapsfestivalen startade 1997 och är nu en av Europas främsta vetenskapsfestivaler och Sveriges enda i sitt slag.

Utöver det publika programmet för skolor och för alla intresserade, hålls den årliga Lärarkonferensen och Forum för Forskningskommunikation (FFF).

Vetenskapsfestivalen 12-18 april 2021

Vetenskapsfestivalens huvudmän

Vetenskapsrådet, Göteborgs universitet, Riksbankens jubileumsfond, Chalmers, Västra Götalandsregionen, Göteborgs Stad, Näringslivsgruppen och Göteborg & Co är huvudpartner, delägare och avsändare. 

En rad ytterligare partner från ideell, offentlig och privat sektor medverkar till genomförandet av Vetenskapsfestivalen.

Jenny Almkvist

Regionutvecklare
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Publicerad: