Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Kraftsamlingar för hållbar omställning - välkommen på digital uppstart!

Den regionala utvecklingsstrategin innehåller fyra tvärsektoriella kraftsamlingar - elektrifiering, digitalisering, cirkulära affärsmodeller och fullföljda studier. Nu är det dags att starta upp arbetet med kraftsamlingarna tillsammans. Välkommen att delta!

Syftet med kraftsamlingarna i Regional utvecklingsstrategi för Västra Götaland 2021-2030 är att stärka arbetet inom en eller flera av de långsiktiga prioriteringarna: stärka innovationskraften, bygga kompetens, öka inkludering och knyta samman Västra Götaland. En kraftsamling innebär att extra fokus läggs på stärkt samverkan och samordnat utvecklingsarbete inom ett område under fyra år, 2021-2024.

Under 2021 pågår ett arbete med att ringa in och rikta kraftsamlingarna till de områden där vi gemensamt ska verka för att accelerera takten och nå en ökad genomförandekraft i omställningen som består efter avslutad kraftsamling. Uppstartstillfället är en möjlighet att delta i det arbetet.

Läs mer:Kraftsamlingar - Västra Götalandsregionen (vgregion.se)

Anmälan

Uppstart: Kraftsamling fullföljda studier, torsdag 27 maj kl.13.30-16. 

Uppstart: Kraftsamling digitalisering, onsdag 2 juni, kl.13-16.30.

Uppstart: Kraftsamling cirkulära affärsmodeller, torsdag 3 juni, kl 9-11. 

Uppstart: Kraftsamling elektrifiering, torsdag 17 juni, kl. 9-12.  


Senast uppdaterad: 2021-05-18 09:47