Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Specialistutbildning

Stort fokus i VGR:s specialistkurser är på att psykologen ska kunna använda sina kunskaper i verksamheten, på patientcentrering och på jämlik vård. Här finns information om pågående och kommande specialistkurser.

Specialistutbildning

Våra specialistkurser är ackrediterade av Sveriges Psykologförbund. I kursbeskrivningen anges för vilka specialiteter som kursen räknas som fördjupningskurs. Kursen kan godkännas som breddkurs inom andra inriktningar beroende på den enskildes psykologens studieplan. Ansökningsperiod för vårterminen är mellan 15 oktober - 15 november och för höstterminen mellan 15 april- 15 maj.

Översikt över Utbildningsenhetens samlade utbud av specialistkurser finns på sidan Utbildningsaktiviteter

Utbildningsaktiviteter

Långsiktig planering

Nya kurser och andra utbildningsaktiviteter planeras kontinuerligt. Planeringen kan under tid komma att förändras. Utbildningsenhetens långsiktiga planering finns på sidan Länkar och dokument.

Har du några synpunkter eller önskemål, kontakta gärna oss.

Långsiktig planering

Vanliga frågor och svar

Utbildningsenheten får många frågor kring Specialistutbildningen för psykologer och även angränsande frågeställningar och har därför sammanställt dessa på sidan Vanliga frågor och svar om specialistutbildningen.

Vanliga frågor och svar om specialistutbildningen

Om du har någon fråga som du inte hittar svaret på, hör gärna av dig till oss.

utbildningsenheten@vgregion.se

Senast uppdaterad: 2021-10-11 13:51