Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

ISM-nätverket har frågat medlemmarna

Två kvinnor på ett podium som föreläser

Vi har låtit nätverkets medlemmar lämna synpunkter på våra föreläsningar. Stort tack för alla svar och förslag som vi fått in. Antal deltagare var 151 personer som besvarade vår enkät genom att bidra med synpunkter och idéer för hur vi kan utveckla och arbeta vidare med nätverket. Vi har nu sammanställt och tagit beslut kring hur vi fortsättningsvis kommer att arrangera våra nätverksföreläsningar. För att fortsättningsvis få inbjudan till våra nätverksträffar behöver du registrera dig.

Digitala föreläsningar

Vi kommer fortsatt att i huvudsak erbjuda digitala föreläsningar. Det var en majoritet av svaranden som föredrog detta upplägg och det möjliggör för fler i vårt avlånga land, när det gäller resväg, att ta del av kunskapsspridningen.

Se föreläsningen i efterhand

Det finns ett stort intresse för att kunna ta del av ISM:s nätverksträffar i efterhand. Genom digital tillgänglighet skapas en flexibilitet som många efterfrågar, att själva välja tidpunkt för kunskapsinhämtning. Detta kommer vi att kunna erbjuda. Föreläsningarna tillgängliggörs då på vår hemsida under nätverksträffar under en begränsad tid.

Fysiska nätverksträffar


Enkätsvaren visade också på att det finns ett intresse av att träffas fysiskt och att nätverka. Vid speciella fall, när det finns anledning och intresse för interaktion/dialog, kommer vi att bjuda in till fysiska nätverksträffar. Dessa träffar utformas på ett sätt som inte gör det möjligt att tillgängliggöras digitalt i efterhand.  

Våra föreläsningar

Vårt mål är att erbjuda 2-4 föreläsningar per år. I huvudsak kommer föreläsningarna att genomföras digitalt som ett liveevent och därefter tillgängliggöras digitalt. Intresset var stort inom både området behandling och organisation, vilket göra vi kommer att erbjuda en mix av detta.  

För att få inbjudan till nätverksträffarna registrera dig här

I samband med att vi ser över våra nätverksträffar ser vi också till att vi har en uppdaterad och aktuell lista på våra nätverksmedlemmar. För att fortsättningsvis få inbjudan till våra nätverksträffar behöver du registrera dig här:  

Gå med i ISM:s nätverk