Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

ISM samarbetar med ny myndighet för arbetsmiljökunskap

Publicerad: Uppdaterad:

Myndigheten för Arbetsmiljökunskap (Mynak) bjöd den 7 november in forskare från hela Sverige till en workshop. Ingibjörg Jonsdottir och Annemarie Hultberg deltog från ISM i arbetet med att identifiera vilka områden som behövs mer kunskap om för att kunna vidta relevanta åtgärder. Ett arbetssätt som är helt i linje med ISMs uppdrag.

Friska och välmående arbetsplatser

Myndigheten för Arbetsmiljökunskap (Mynak) har bland annat till uppdrag att sammanställa kunskap om faktorer som skapar Friska och välmående arbetsplatser. Redan innan workshopen hade Mynak listat olika kunskapssammanställningar som finns inom området, varav Hälsa på arbetsplatsen, ISM-rapport 21 var en sådan.

Vad är mest angeläget?

Ingibjörg Jonsdottir och Annemarie Hultberg deltog från ISM i arbetet med att identifiera vilka områden som behövs mer kunskap om för att kunna vidta relevanta åtgärder. Det handlar bland annat om att ringa in den kunskap som kan göra störst skillnad för att få en positiv utveckling av arbetsmiljön och nå en stabil och låg sjukfrånvaro.

Hur gör man så att det kommer till nytta?

Men det gäller för Mynak att inte stanna vid en kunskapssammanställning, utan ägna resurser och kreativitet till att kommunicera detta, så att det kommer till användning. Ett arbetssätt som är helt i linje med ISMs uppdrag.

Myndigheten för arbetsmiljökunskap (Mynak)

Hälsa på arbetsplatsen, ISM-rapport 21

Publicerad: