Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Regionala programområden

De regionala programområdena och Primärvårdsrådet har i uppdrag att säkerställa att nationellt framtagna kunskapsunderlag tas omhand och genom det gemensamma lärandet omsätts till regionalt anpassade processer samt att lokal och regional kunskap och erfarenheter förmedlas till nationellt programområde. De ska också leda och styra de regionala processteamen för att säkerställa processernas patientupplevda och medicinska kvalitet samt effektivitet.

Lista över ämnesområde, programområde och samordningsråd

Regionala processteam

De regionala processteamen har i uppdrag att:

  • vid behov skapa regionala tillämpningar av kunskapsunderlag och beslutsstöd samt genom gemensamt lärande överföra dessa till de lokala processteamen
  • aktivt inhämta, sammanställa och utvärdera kunskap och erfarenheter från de lokala processteamen och förmedla dessa till det regionala programområdet
  • rapportera måluppfyllelse och avvikelser till det regionala programområdet

Alla processteam är kopplade till ett programområde eller Primärvårdsrådet. Information om processteamen finns under respektive programområdes sida.

Senast uppdaterad: 2023-03-23 10:00