Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Nyhetsbrev från CERA 190412

CERA, Centrum för forskning och utbildning kring riskbruk, missbruk och beroende

 Seminariet ”Spelreklam i fokus” den 15 april kommer att livestreamas!
Arrangörerna har beslutat att livestreama seminariet ”Spelreklam i fokus” i Länsstyrelsen Västra Götalands Youtubekanal. Länk till sändningen.

Seminariet kommer bara att livestreamas och kommer inte kunna ses i efterhand. Sändningen startar kl 13.00. Forskarna Per Binde och Anders Håkansson medverkar tillsammans med Jimmy Nilsson från Spelberoendes förening i Göteborg och Kristina Wennerstrand från Spelberoendeteamet i Göteborgs Stad och även Andreas Prochazka från Konsumentverket.

 Två nya basutbildningar om spelproblem
Det finns möjlighet att gå en basutbildning i maj om spelberoende, spelmissbruk eller problem med spel om pengar, antingen i Göteborg eller Skövde.
Göteborg 22:e maj  länk till inbjudan 
Skövde 28:e maj länk till inbjudan

Save the date: 10 oktober 
På förmiddagen den 10 oktober arrangerar CERA ihop med Systembolaget ett seminarium i Vasaparken om alkohol och arbetslivet. Mer information kommer så snart programmet är klart.

CERA arbetar för att främja samarbete och samverkan
Vi på CERA kan förmedla kontakter för att främja tvärvetenskapliga forskningssamarbeten och bred samverkan med det omgivande samhället.
Kontaktuppgifter: info@cera.gu.se.

 

Senast uppdaterad: 2022-11-17 15:04