Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Kraftsamling fullföljda studier - Digital konferens om läsning och språk 9 december

Välkommen till digital konferens om läsning och språk 9 december kl. 13:00 – 16:30! Inom Kraftsamling fullföljda studier, en del av Västra Götalands regionala utvecklingsstrategi, är läsning & språkutveckling ett viktigt utvecklingsområde. Språk och läsning spelar stor roll för barn och ungas kunskapsutveckling och förutsättningar för att gå ur skolan med godkända betyg.

Nu bjuder vi in aktörer från hela Västra Götaland till en digital konferens om läsning och språk. Vi knyter an till den nationella satsningen på barn och ungas läsning och det nyligen instiftade Läsrådet samt lyfter pågående och kommande insatser i länet. Medverkande är bland annat Katti Hoflin som är kulturchef på Västra Götalandsregionen och ledamot i Läsrådet, Kulturrådet och Göteborgs universitet.

När: 9 december 2021 kl. 13:00 – 16:30

Var: Digitalt och kostnadsfritt

Anmälan: Via Regionkalendern senast 7 december

I bifogad fil finns en Save the date, färdigt program kommer inom kort att publiceras på Kraftsamling fullföljda studiers hemsida.

Sprid gärna inbjudan vidare till andra som kan vara intresserade av konferensen!

Senast uppdaterad: 2021-11-07 20:07