Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Inbjudan till introduktion för kursledare ”Mitt barn har autism – kunskap och förståelse för en fungerande vardag” 19/3

Enheten för Barnneuropsykiatri (BNK) bjuder in dig som arbetar i ett neuropsykiatriskt utredningsteam.

Som en fortsättning på projektet ” Insatser för små barn med autism: Kunskap, metodutveckling och bemötande ur ett delaktighetsperspektiv” har vi inom Enheten för Barnneuropsykiatri (BNK) i samarbete med Barn och Ungdomspsykiatrins (BUPs) utvecklingsenhet i Göteborg utvecklat en föräldrautbildning som riktar sig till föräldrar med barn/ungdomar i skolåldern som nyligen blivit utredda och fått diagnosen autism.
 
Syftet med föräldrautbildningen är att ge föräldrar en ökad förståelse för vad autism innebär för ett barn, samt kunskap om metoder och redskap som de kan använda för att förändra och förtydliga situationer i vardagen som inte fungerar. Under utbildningen är föräldrarnas delaktighet viktig och de ska även ges möjlighet att ta upp och samtala om egna frågeställningar och erfarenheter under kursens gång.
 
Datum: 19 mars 2021 kl. 8.30 – 16.30
Plats: Digital föreläsning
Kostnad: 2 000 kr/person exkl. moms för anställda utanför Västra Götalandsregionen
 
Har ni frågor kring kursen mejla: jakob.asberg.johnels@vgregion.se

Kursadministratör: lena.pallin@vgregion.se

Anmälan senast den 1/3 2021
 
Länk till inbjudan
 
Senast uppdaterad: 2022-11-17 13:57