Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Inbjudan föreläsning om beroende och samsjuklighet

Beroende och samtidig psykisk ohälsa - Hur kan vården utvecklas?

Socialstyrelsen redovisade i november en kartläggning av samsjuklighet i form av psykisk ohälsa och beroendeproblematik – ett uppdrag de fått av regeringen. Kartläggningen har fokus på personer med stora vårdbehov och komplicerad samsjuklighet. Personer med samsjuklighet är i behov av att få vård och stöd av flera olika verksamheter och i uppdraget analyserades hur samverkan mellan och inom hälso- och sjukvården och socialtjänsten fungerar och hur samverkan påverkar förutsättningarna för god vård och omsorg. Socialstyrelsen lämnar också förslag på hur samverkan kan förbättras.
Läs mer här

Konferensen kommer att genomföras digitalt via länk.
Länken kommer att sändas ut till konferensdeltagarna efter anmälningstidens utgång omkring den 18:e maj 2020.


Konferenstid:
måndag den 25:e maj 2020, kl: 9:30 - 16:00
Anmälan: Skicka namn, fakturaadress och arbetsställe till tore.karlsson@karlssonkonsult.se , märk anmälan med Samsjuklighet.
Sista anmälningsdatum: 18:e maj

OBS! Anmälan är bindande. Konferensavgiften är 750kr per person och avgiften kommer att faktureras. Konferensen genomförs i samverkan med Stiftelsen RFMA.

Vid frågor kring anmälan och innehåll: gunborg.brannstrom@gmail.com eller tore.karlsson@karlssonkonsult.se

 

 

 

 

 

Senast uppdaterad: 2020-05-06 14:26