Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Webbinarium: Vit jul 2021, Barn i fokus- politik spelar roll!

Varmt välkommen till ett kostnadsfritt webbinarium: den 1:e december

Vit jul 2021, Barn i fokus- politik spelar roll!

Datum: 1 december
Tid: 08.00-10.00
Plats: Via Zoom 
Anmäl dig här

Antalet barn och unga som möter julen med en klump i magen är tyvärr alldeles för många. I Sverige lever fyra till fem barn per skolklass i hem där någon vuxen har en riskfylld alkoholkonsumtion. Den 1 december bjuder Nätverket De glömda Barnen, IOGT-NTO rörelsen till ett webbinarium. Där kommer vi dels lyfta barns rättigheter och när vuxna dricker för mycket, hur barn påverkas av att växa upp i en familj med riskbruk/beroende samt kommuners stöd till barn i familjer med missbruk. Vi belyser även vad beslutfattare kan göra för att skapa bättre förutsättningar för barn och unga. För mer information om frukostseminariet se bifogad inbjudan. Till anmälan direkt: Vit Jul 2021, Barn i fokus -politik spelar roll (eventonline.se) 

Vit jul är en kampanj som initierades 2007 av IOGT-NTO-rörelsens fyra förbund. Under alla år har kampanjen vilat på två ben; dels Vit jul-aktiviteterna som fungerat som stärkande andningshål för tusentals barn och unga, och dels ett omfattande påverkans- och insamlingsarbete för att skapa fina julminnen med trygga och nyktra vuxna för ALLA barn.

För att läsa mer om vit jul gå in på: https://www.vitjul.se/iogtntororelsen/

Senast uppdaterad: 2021-11-16 17:04