Handlingsplan för suicidprevention

Handlingsplan för suicidprevention – lanseringskonferens 21 januari I Västra Götaland finns nu en länsgemensam handlingsplan för suicidprevention, med ambition om att skapa engagemang och framtidstro inom ett område som ofta upplevs som utmanande och svårt. Men - kan vi mobilisera våra gemensamma krafter så kan vi rädda liv!

Välkommen att anmäla dig till den digitala lanseringskonferensen den 21 januari för "Handlingsplan för suicidprevention i Västra Götaland 2020-2025".

Ambitionen är att skapa engagemang och framtidstro inom ett område som ofta upplevs som utmanande och svårt. Ta del av kunskap om suicidprevention och hur den länsgemensamma handlingsplanen för suicidprevention kan ge stöd i det enskilda och gemensamma arbetet.

Målgrupp: alla yrkesverksamma som möter personer med psykisk ohälsa inom hälso- och sjukvården, de 49 kommunernas olika verksamheter, till beslutsfattare inom båda huvudmännen som planerar och beslutar för dessa verksamheter. Vi välkomnar även civilsamhället och andra samhällsaktörer för att få en så bred uppslutning i genomförandet av handlingsplanen som möjligt.

Datum: 21 januari
Tid: Klockan 13:00 - 15:45
Var: I en digital kanal på en skärm nära dig! Länk till sändningen skickas ut i god tid innan start.

Länk till mer information och inbjudan
Länk till anmälan via Trippus, senast den 15:e januari
Det får bra att en person anmäler sig och fler sitter tillsammans på Covid-säkert avstånd, då får fler möjlighet att delta.