Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Flera vägar till UM

Det ska vara enkelt att nå oss på UM. Du kan ta kontakt genom att:

  • Ringa: Du kan ringa närsomhelst. Du kommer få en tid då vi ringer upp dig. 
  • Använda våra e-tjänster: Via våra e-tjänster på 1177 kan du skicka meddelande, boka tid och förnya preventivmedelsrecept. 
  • Kontakta UM Online: På UM Online träffar du barnmorskor och kuratorer/psykologer digitalt, via videobesök.
  • Komma på drop-in: Drop-in är ett kortare besök. Om inte allt hinns med, bokar vi ytterligare en tid.
  • Komma förbi: Kom för att boka tid, hämta kondomer eller akut-p-piller. Vi hjälper dig i mån av tid.  

Videobesök UM Online

Via UM Online har du möjlighet att träffa barnmorska och kurator/psykolog digitalt, i videobesök. Du hittar lediga tider här.

Skicka meddelande

Har du en fråga eller något du vill berätta för oss? Tycker du att det är lättast att skriva? Tryck här för att logga in på 1177 och skicka ett meddelande.

Förnya ditt recept

Via våra e-tjänster på 1177 kan du förnya ditt recept på preventivmedel, om du tidigare har fått samma recept utskrivet på UM. Sök upp din mottagning här och gå till e-tjänster.

Ringa

Du kan ringa till oss för både tidsbokning och rådgivning. Tryck här för att hitta telefonnummer till respektive mottagning.

Boka tid via webben

Du kan leta och boka lediga tider via webben, till kurator/psykolog och sjuksköterska/barnmorska. Sök upp din mottagning här och boka en tid.


Senast uppdaterad: 2023-05-05 16:07