Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

25/4 Filma med flyt

I den här kursen får du tips, trix och tekniker på hur man skapar dynamik som gör filmer mer spännande. Kursen är öppen för dig som arbetar inom LSS-verksamhet, sär/anpassad skola eller i andra verksamheter där du möter personer med olika förutsättningar.

När: 25 april
Tid: 09.30–16.00
Plats: Allégården, Södra Allégatan 4, Göteborg
Anmäl dig senast: 3 april

Läs mer om Allégården i Tillgänglighetsbasen

Till anmälan!

Inga förkunskaper krävs.
 

Vi går igenom grunderna i hur ljud, foto och klipp används för att skapa filmer med flyt, som förstärker det ni vill berätta. Metoderna är lätta att använda i verksamheten men tar filmandet till nya nivåer. Resultatet blir bättre filmer som är roligare att se på.

Vi arbetar med ipad och imovie under kursen. 

Varmt välkomna!

Kursledare

Pia tjäder är filmare och filmpedagog med lång erfarenhet av undervisning för människor i olika åldrar med olika förutsättningar och förkunskaper. 

.......................

Inspiration och kunskap! Det är grunden för Klangfärgs kursverksamhet. Våra kurser är öppna för dig som arbetar inom LSS-verksamhet och anpassad skola, eller i andra verksamheter där du möter personer med olika förutsättningar.
 
Kurserna är kostnadsfria för personal inom kommunal och regional om­sorgs-­ och anpassad skolverksamhet i Västra Götaland. För övriga deltagare är kostnaden 500 kr plus moms per person och kursdag.
 

Klangfärgs verksamhet


Senast uppdaterad: 2023-01-24 11:20