Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

19/4 Tova i vått och torrt

Under den här dagen lär vi oss hur ull kan användas för att skapa spännande och unika objekt. Vi provar olika sätt att tova, både torrt med nål och mer traditionella våttovningstekniker. Kursen är öppen för dig som arbetar inom LSS-verksamhet, sär/anpassad skola eller i andra verksamheter där du möter personer med olika förutsättningar.

När: 19 april
Tid: 09.30–16.00
Plats: Allégården, Södra Allégatan 4, Göteborg
Anmäl dig senast: 5 april

Läs mer om Allégården i Tillgänglighetsbasen

Till anmälan!

Ingen förkunskap krävs.
 

Tekniker och materialval kan anpassas till personer med olika motoriska förutsättningar. Vi diskuterar produkter och ullens gestaltande egenskaper och hur vi hittar lämpligt material och redskap.

Varmt välkomna!

Kursledare

Erik Torstensson är textilkonstnär och pedagog. Under de senaste femton åren har han främst arbetat på fibernivå, med tovnings- och
handspinningstekniker. Utöver utställningar arbetar han pedagogiskt med deltagare i alla åldrar, från fritids till studiecirklar och på folkhögskolor.

....................... 

Inspiration och kunskap! Det är grunden för Klangfärgs kursverksamhet. Våra kurser är öppna för dig som arbetar inom LSS-verksamhet och anpassad skola, eller i andra verksamheter där du möter personer med olika förutsättningar.

Kurserna är kostnadsfria för personal inom kommunal och regional om­sorgs-­ och anpassad skolverksamhet i Västra Götaland. För övriga deltagare är kostnaden 500 kr plus moms per person och kursdag.

Klangfärgs verksamhet


Senast uppdaterad: 2023-01-24 13:10