Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Offentlig konst

I förgrunden syns en stor , färggrann sammetsridå. I bakgrunden står två kvinnor och arbetar med den. Den ena har en tröja med texten Konservator på ryggen.

Studio Västsvensk Konservering har gedigen erfarenhet av att arbeta med offentlig konst. Här kan du läsa mer om våra erbjudanden till kommuner, regionen och staten.

Staten, regionen och kommunerna äger stora mängder konst utomhus och inomhus. Genom att arbeta strategiskt med långsiktiga planer för brukande och bevarande av den offentliga konsten ansvarar vi tillsammans för konstens livslängd och för ett tryggt förvaltande av dessa samlingar

SVK har goda kunskaper om och stor erfarenhet av att arbeta med offentlig konst av olika slag. Vi arbetar med stora skulpturer utomhus samt måleri , grafik och mindre skulptur av olika material inomhus. De senaste åren har vi även arbetat mycket med stora vägghängda textilier och ridåer

Carin Pettersson

Stenkonservator
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Senast uppdaterad: 2021-12-09 13:53