Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Kulturarvsakademins event

Här kan du läsa mer om samt anmäla dig till de konferenser som Kulturarvsakademin arrangerar. Näst på tur är vårkonferensen 17 april.

Kulturarvsakademins vårkonferens 2023

Kulturarvsakademin bjuder in till vårkonferens. Årets tema är Jubileumsfiranden - historik, narrativ och en inkluderande stad för framtiden. Klicka här för mer information och anmälan >>

Forum Kulturarv

Forum Kulturarv är Kulturarvsakademins mässa, konferens och arena för diskussion och möten om aktuella frågor kring kulturarv. Årets konferens går av stapeln den 16 november på Världskulturmuseet.

Om Kulturarvsakademin (KAA)

Kulturarvsakademin (Heritage Academy) är en plattform för samverkan mellan olika kultur- och minnesinstitutioner, Göteborgs universitet och Västra Götalandsregionen. Kulturarvsakademin ska fungera som en mötesplats där teori och praktik kan samverka och där parterna kan stödja kunskapsutvecklingen inom universitetet och kulturarvsinstitutionerna.

Klicka här för att läsa mer om Kulturarvsakademin på Göteborgs universitets hemsida >>

Klicka här för att anmäla dig till Kulturarvsakademins nyhetsbrev >>

Pernilla Schedin

Utvecklingsledare
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Senast uppdaterad: 2023-03-10 10:34