Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Klangfärgs kurser

En mörkblå färgklick

Inspiration och kunskap! Det är grunden för vår kursverksamhet. Våra kurser är öppna för dig som arbetar inom LSS-verksamhet och anpassad skola, eller i andra verksamheter där du möter personer med olika förutsättningar.

Här hittar du höstens kurser som är öppna för anmälan! Vi har även tagit fram filmade kurser inom musik, dans, film och färg & form som du hittar här på Klangfärgs sida under respektive konstform samt bland våra inspelade kurser och webbinarier.

Onlinekurser, inspelade kurser och webbinarier

 

17/5 Textila uttryck
Välkommen till en inspirationsdag med workshops för att prova olika sätt att arbeta med textilfärg och tygtryck. Under dagen kommer vi att skapa tygtryck med egna schabloner, stämplar, måla på tyg, använda naturmaterial och återbruk samt testa att göra pastareservage.

Läs mer och anmäl dig här!

23/5 Fotoscreen med appar
Den här kursdagen får du grunderna för att komma igång med fotoscreen. Tack vare surfplattor och smarta telefoner finns det numera enkla sätt att göra screentryck av fotografier. Med hjälp av en app experimenterar vi med framtagning av schabloner som sedan blir tryck på både papper och tyg.

Läs mer och anmäl dig här!

21/9 Teaterkonferens för teaterverksamheter inom LSS

Dagen är till för att stärka branschen, stimulera konstnärlig kvalitet och allas rätt att utveckla sin egen konstnärliga potential. En dag att inspirera och bli inspirerad, stärka sitt och gruppens artisteri och konstnärskap i mötet med andra. Alla inom verksamheten är välkomna. 

Läs mer och anmäl dig här!

-------------------------

Info ordinarie kursverksamhet


Kursplatser

I mån av kursplatser kan upp till 4 personer från enskild arbetsplats delta. Anmälan kan bara göras på vår hemsida, där det till varje kurs finns ett anmälningsformulär. Vänligen observera att det behövs ett formulär per person till varje kurs. Det går alltså inte att anmäla flera personer på samma formulär.
En preliminär bekräftelse skickas automatiskt till den e-postadress du fyllt i, så var vänlig kontrollera att den blir rätt.

Anmälningsvillkor
När kursplats bekräftats är anmälan bindande, men din arbetsplats/organisation kan skicka en ersättare om du skulle bli sjuk eller få förhinder. Arbetsplats vars deltagare uteblir utan ersättare och utan att ha meddelat skäligt förhinder innan kursstart debiteras med 500 kronor per deltagare och kursdag. Som skäligt förhinder räknas sjukdom samt personalbrist/vikariebrist och liknande problematik på arbetsplatsen.
Fram till sista anmälningsdag kan avbokning göras utan särskilda skäl. 

Förvaltningen för kulturutveckling förbehåller sig rätten att ställa in en kurs vid för få anmälningar. Detta görs senast dagen efter sista anmälningsdag. Anmälda kursdeltagare meddelas via e-post.

Kostnadsfritt
Kurserna är kostnadsfria för personal inom LSS-verksamhet och anpassad skola eller i andra verksamheter där du möter personer med olika förutsättningar i Västra Götaland. För deltagare utanför regionen gäller i mån om plats och kostnaden är 500 kr plus moms per person och kursdag.

Kontakta oss gärna om du har frågor!

Lina Gardelin

Konsulent
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Senast uppdaterad: 2023-05-24 15:23