Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Affischtävling

Alla grupper och enskilda deltagare eller elever, inom LSS-verksamhet och anpassad gymnasieskola i Västra Götaland är inbjudna att delta i tävlingen. Ni kan skicka in så många bidrag ni vill. Bilden kan vara gjord i valfri teknik och material, allt är tillåtet.

Anmäl och skicka in

Deadline 14 april

Här hittar ni anmälan för affischtävlingen 2023!

Tänk på:

  • Du skapar en bild som kan ge en festlig inramning till Höstrullen 2023. Vi på Förvaltningen för Kulturutveckling och Barnfilmskolan förvandlar sedan ditt bidrag till en affisch genom att placera ut Höstrullens logga och övrig text.
  • Tips! Innan du börjar: titta på några av de tidigare årens affischer (finns längre ner på sidan). Där ser du hur det kan bli när vi på olika sätt placerat ut loggor och text. Undvik att ta bilder av kända personer.
  • Undvik upphovsrättsskyddat material såsom andras bilder, texter, logotyper etc.
  • Affischen kommer att ha stående format i storlek A4 och A3.

Om ditt bidrag inte är digitalt, så försök att fotografera eller färgkopiera bilden i så bra kvalitet som möjligt och skicka den till oss. Skicka inga original. 

Urval och omröstning

Alla bidrag gås igenom och fem av dem nomineras. Dessa utformas till affischer som skickas till en jury bestående av grupper inom LSS-verksamhet och gymnasiesärskola. Juryn röstar fram det vinnande förslaget, som sedan kommer att användas till affisch, flyer och programblad samt på vår hemsida.

Bli Jurygrupp 2023

Ett viktigt och roligt uppdrag där ni jurygrupperna röstar fram den vinnande affischen! Vill ni delta som jurygrupp i årets affischtävling? 

De nominerade bidragen utformas som affischer och postas till er jurygrupper. Röstningen genomförs i er verksamhet/skola och ni skickar resultatet till oss! 

Vill ni vara jurygrupp? Maila klangfarg@vgregion.se, rubrik "Jurygrupp2023"

Vinnande bidraget 2022Anton Olsson, Mediabyrån daglig verksamhet i Göteborg.

Inspiration/tidigare vinnare

Lina Gardelin

Konsulent
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Senast uppdaterad: 2023-03-15 12:25