Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Västsvenska författardagar 17.10.2023

För andra året i rad presenterar vi Västsvenska författardagar, en litterär utbudsdag som i år äger rum i Skövde. Dagen vänder sig till dig som är arrangör av litterära arrangemang, till exempel programbibliotekarie, pedagog, kultursamordnare, kultursekreterare eller bokare i en förening. 

Arrangemanget är helt gratis och mat ingår. Dessutom lottar vi ut författarbesök.

När:
Tisdagen den 17 oktober, 9.30-16.00
Plats:
Kulturhuset, Skövde
Anmälan:
Senast 9 oktober

Anmälan

Under dagen kommer du att få möta en rad författare, illustratörer och översättare som skriver både för barn och vuxna och det blir en mix av genrer – allt från feelgood till fakta om Grönland!
Vår förhoppning med dagen är att inspirera till fler litterära arrangemang i regionen. Det är också en mötesplats för både arrangör och utövare med möjlighet att på nära håll och i dialogform bekanta sig med den västsvenska litterära mångfalden.

Medverkande författare, illustratörer och översättare
Aino Trosell/Anna Grinzweig Jacobsson/Annica Carlsson Bergdahl/Emma Nordlander/Frida Naemi Persson/Jeanette Bergenstav & Jessika Devert/Jenni Ahlin/Jesper Jenemark/Leandra Caldarulo/Mats Andreasson/Tove Berggren/Valle Wigers     

Moderator
Hanna Landahl, författare och skrivcoach  

Eva Fred

Konsulent
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Therese Ytter

Konsulent
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Senast uppdaterad: 2023-10-12 15:49