Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Fortbildning

Här hittar du fortbildning i digital tappning som ni på er kulturskola kan ta del av när det bäst passar er. Vi erbjuder också fortbildningstillfällen löpande, dem hittar ni i förvaltningens evenemangskalender.

Agenda 2030 och Youth 2030

Kulturskolepedagogdagen 2022 hade tema framtidens kulturskola. Här hittar du föreläsningarna Agenda 2030 av Helena Hansson, lärare och forskare i design vid HDK-Valand på Göteborgs universitet, och Youth 2030 av Oliwer Karlsson, nationell programansvarig på Youth 2030 Movement.

Vad sätter vi på scenen?

Webbmaterialet du hittar här är en del av projektet Vad sätter vi på scenen? och riktar sig till kulturskolepedagoger. Använd det individuellt eller tillsammans med kollegor – det behöver inte läsas i en särskild ordning.

Från styrdokument till skaparglädje

Det här fortbildningsmaterialet vänder sig till dig som arbetar som pedagog inom kulturskolan med elever med olika funktionalitet. Det består av två kortare föreläsningar, samt material för reflektion och kunskapsdelning. Materialet kan användas som fortbildning för ett helt arbetslag eller individuellt.


Senast uppdaterad: 2023-02-16 16:09