Scenkonstdagar Barn och unga 17-18 april 2024

Röd bakgrund, grafiska blommor i många färger. Det står: Scenonstdagar Barn och unga 17-18 april 2024 och VGR logotype till vänster i bild

Scenkonstdagar Barn och unga är det evenemang då vi presenterar produktioner i Kulturkatalogen Väst. Under två fartfyllda och intensiva dagar visar vi smakprov från nya föreställningar.

Den 17 och 18 april 2024 är det dags för Scenkonstdagar barn och unga.  

Nu har du som arbetar med kultur för barn och unga möjligheten att se och uppleva smakprov av föreställningar från Kulturkatalogen Väst. Under två dagar visar vi utdrag ur dans, cirkus, teater och musikföreställningar.  

Kom och träffa kollegor, producenter och konsulenter samtidigt som du tar del av de senaste scenkonstproduktionerna i Kulturkatalogen. Uppstår det eller har du redan frågor om till exempel Kulturkatalogen eller om föreställningar du fått se finns vi på plats och kan svara. 

Vi behåller konceptet med 3 olika lokaler, ett varvat program för olika åldrar och scenkonstformer.

På förmiddagen är vi på Musikens hus och GEST teater och lagom till lunch går buss till Kulturhuset Bergsjön där ni får ta del av eftermiddagens produktioner. Efter dagens slut går bussen tillbaka in mot centrum och stannar vid centralstationen.

 

Datum: 17 och 18 april 2024  
Tid: 9.00 – ca 16.15 
Plats: Musiken Hus Gbg, GEST och Kulturhuset Bergsjön

   

Helena Rung

Producent barn och unga

Telefonnummer

Ann-Charlotte Eldh

Konsulent teater

Telefonnummer

Karin Skierus

Konsulent cirkus/nycirkus

Telefonnummer

Tina Andersson

Konsulent dans

Telefonnummer