Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Diarium

I diariet registreras nya ärenden, handlingar i pågående ärenden samt beslut som fattas i ärendena. Uppgifterna i diariet är offentliga, vilket innebär att de kan bli tillgängliga för medier och andra intresserade.

Meddelanden som skickas till diariet via e-postadressen skas@vgregion.se tas om hand dagligen (vardagar).

All post, oavsett om det skickas som brev, e-post eller annat, räknas som allmän handling och kommer därför att diarieföras. Det innebär bland annat att materialet blir offentligt och att allmänheten och massmedia kan få rätt att ta del av innehållet.

Diariet vidarebefordrar inkomna e-postmeddelanden till den som ansvarar för det aktuella ärendet.

Skaraborgs Sjukhus använder för närvarande inte e-post för att skicka medicinsk eller patientrelaterad information till dig som är patient eller vårdsökande - det gäller även om det är du själv som har kontaktat sjukhuset och begärt att få svar via e-post.

Vid den sortens ärenden rekommenderar vi att du istället kontaktar sjukhuset via telefon, brev, fax eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Kontakta diariet

Telefonnummer: 0500-43 16 07, måndag till fredag, klockan 10.00 - 12.00

E-post: skas@vgregion.se