Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

UTNÄMNING: Åsa Ranbro Jansson tillträder rollen som biträdande sjukhusdirektör

Publicerad:

Åsa Ranbro Jansson tillträder den 1 maj rollen som biträdande sjukhusdirektör. Åsa har haft rollen som ekonomichef på Skaraborgs Sjukhus sedan 2010 och har bland annat arbetat mycket med lednings- och styrelsefrågor, åtgärder för en ekonomi och verksamhet i balans och produktions- och tillgänglighetsfrågor.

Rollen som biträdande sjukhusdirektör har varit vakant sedan Stellan Ahlström tillträdde som sjukhusdirektör efter att tidigare haft rollen som biträdande sjukhusdirektör.

– Åsa har en bred erfarenhet och en stor kunskap om Skaraborgs Sjukhus och vår verksamhet. Som ekonomichef och del i sjukhusledningen har Åsa under lång tid arbetat sjukhusövergripande och varit delaktig i många olika frågor. Jag är glad att ha Åsa nu i rollen som biträdande sjukhusdirektör, det kommer att vara en viktig pusselbit i arbetet med SkaS fortsatta utveckling, säger Stellan Ahlström, sjukhusdirektör.

Åsa har kvar sitt nuvarande uppdrag som ekonomichef parallellt med det nya uppdraget till dess att ny ekonomichef har tillrätt. Rekryteringsprocessen för ny ekonomichef påbörjas omgående.


Publicerad:
Senast uppdaterad: 2022-04-11 08:03