Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Tack från sjukhusledningen!

Publicerad:

Grymt imponerade! Vi i sjukhusledningen vill tacka och uppmärksamma alla medarbetare vid Skaraborgs Sjukhus!

Vi har nu under flera månader kämpat mot ett lömskt virus som ännu gäckar oss. Vi lär oss mer och mer för varje dag och våra fantastiska sjuksköterskor, läkare och undersköterskor och övriga medarbetare på sjukhuset sliter dygnet runt med att ge god vård till alla våra patienter och stötta närstående i deras många gånger ovissa vardag. Vi har aldrig tidigare varit med om något liknande och det sätt som våra medarbetare ställer upp är oerhört imponerande! Vi kan inte nog tacka för detta! Till alla invånare i Skaraborg vill vi rikta ett tack för att ni fortsätter kämpa tillsammans med oss, med att hålla avstånd, stanna hemma vid symtom, tvätta händer och påminna varandra om vikten av att ta det hela på största allvar. Pandemin finns här, troligen också för lång tid framåt. Vi vill inte att någon enda av er ska vara tvungna att vårdas inneliggande på sjukhus. Vi och hela sjukhusledningen önskar er alla en fin, fysiskt distanserad sommar med en förhoppning om avkoppling, återhämtning och god hälsa!

Vänligen sjukhusledningen vid Skaraborgs Sjukhus, genom Jörgen Thorn, sjukhusdirektör, Martin Takac och Stellan Ahlström, biträdande sjukhusdirektörer


Publicerad:
Senast uppdaterad: 2020-06-12 10:05