Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Power Big Meet har rullat igång – Skaraborgs Sjukhus är på tårna

Publicerad:

Nu har Power Big Meet på Hovby flygplats i Lidköping rullat igång på allvar och pågår fram till och med lördag 6 juli. Folkfesten, som omfattar bilträffen och cruisingarna i de centrala delarna av Lidköping under kvällarna, kräver alltid visst förarbete för Västra Götalandsregionen, Polisen, Västtrafik och Lidköpings kommun.

Skaraborgs Sjukhus har förberett sig för att minimera påverkan och säkerställa en god beredskap om trycket på verksamheterna blir stort. Hamnstadens vårdcentral, Närhälsans Guldvingen vårdcentral, Närhälsan Ågårdsskogen vårdcentral,  Närakuten Lidköping, akutmottagningen och övriga mottagningar vid Skaraborgs sjukhus i Lidköping har ordinarie beredskap och öppettider under evenemanget.

Lena Brodén, enhetschef för Trygghetscentralen vid Skaraborgs Sjukhus, har koll på läget och svarar här på några frågor om förberedelserna inför evemenaget:

Vilken beredskap har Skaraborgs Sjukhus för Power Big Meet i Lidköping?

-Viss extra bevakning samt tjänsteman i beredskap på plats delar av tiden fram till 7 juli.

Är bemanningen annorlunda i år jämfört med tidigare år?

-Till skillnad från tidigare år finns nu Närhälsans närakut på sjukhusområdet.


Publicerad:
Senast uppdaterad: 2019-07-05 13:47