Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Nya psykiatribyggnaden i Skövde nu invigd

Publicerad:

 

Igår blev nya byggnaden för psykiatri officiellt invigd. Den invigdes med tal, bandklippning, fanfar och mingel. Stellan Ahlström, sjukhusdirektör inledde invigningen med att i sitt tal betona vikten av samverkan och att somatik och psykiatri nu är samlade under samma tak. – Här tror jag att vi kommer få se vinster framför allt för våra patienter men också för våra vårdförlopp där vi delar resurser tillsammans, sa Stellan.

Invigningstalade gjorde också Lena Bjugård Bränfeldt verksamhetschef, Pär Johnson styrelseordförande och Eleonora Fors Szuba konstchef på Västfastigheter som avslutade invigningstalen med att berätta om all fantastisk konst som finns i den nya byggnaden.

Efter bandklippning och fanfar kunde de inbjudna gästerna gå in i byggnaden för mingel och en guidad rundvandring.

Den nya vårdbyggnaden är byggd med största hänsyn för såväl patienter som personal. In i minsta detalj finns en tanke kopplad till trivsel, trygghet och säkerhet.

Eleonora Fors Szuba konstchef på Västfastigheter bredvid ett av konstverken

 


Publicerad:
Senast uppdaterad: 2022-06-03 11:43