Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Han blev årets Kärndoktor

Publicerad:

19 november var det äntligen dags för årets upplaga av Kärndoktorn och Dr Primo. I år var det Jonathan Fahlén Godö från akutkliniken vid Skaraborgs Sjukhus Skövde och Klas Fellbrant från Närhälsan Stenstorp som tog hem de ärofyllda priserna. 

Nomineringen för Jonathan Godö löd: “Handledning i världsklass. Ger precis tillräckligt med stöd för att man ska stå på sina egna ben så mycket som möjligt. Skapar en atmosfär där man vågar svara fel. Kan ge även den mest nervöst lagda en känsla av trygghet och lättsamhet på akuten.” 

Nomineringen för Klas Fellbrant löd: “Dörren står nästan alltid på glänt och man kan räkna med att få bra hjälp från denna hjälpsamma kollega. Frågor om specifika patienter leder ofta till mer generella lärdomar. Han tar sig tid, och ger genomtänkt och konstruktiv feedback.” 

 

Övriga nominerade till Kärndoktorn: 

Hanna Liljebäck - Kardiologkliniken 

Kalle Petersson - Kirurgkliniken 

Anna Elmered - Kirurgkliniken 

Martin Hellgren - Akutkliniken 

 

Övriga nominerade till Dr Primo: 

Ingmar Olsson - Unicare Mariestad 

Per Pettersson - Närhälsan Tidan 

Bernadette van Asbeck - Mössebergs Vårdcentral 

 

Stort tack till alla er som ger det lilla extra i er handledning och i mötet med yngre kollegor.


Publicerad:
Senast uppdaterad: 2021-12-23 07:34