Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Annelie Jansson – Årets handledare i Skaraborg 2019

Publicerad:

Vård- och Omsorgscollege Skaraborg har gjort sitt val – Årets handledare 2019 är Annelie Jansson, undersköterska vid KAVA, Skaraborgs Sjukhus.

-Det här är naturligtvis jätteroligt. Vi är ett bra team på jobbet och alla vill verkligen göra sitt bästa för patienterna och vi har en chef som uppmuntrar till handledning och utveckling, säger Annelie Jansson.

Hon är lite omtumlad, där hon står med famnen full av blommor, diplom och paket i ett fullsatt fikarum på avdelning 21, KAVA (kirurgisk akutvårdsavdelning) på Skaraborgs Sjukhus Skövde.

En förebild

Det är inte att undra på. Annelie Jansson har precis fått veta att Vård- och Omsorgscollege Skaraborg utsett henne till Årets handledare 2019 och att hon dessutom nomineras till det nationella priset.

Det råder ingen tvekan om att det är en välförtjänt utmärkelse. I motiveringen står, bland annat, följande:

”Annelie är en förebild för undersköterskeyrket, hon visar med sitt engagemang värdet med undersköterskeyrket. Annelie är en mycket bra förebild när det gäller bemötande på alla plan. Hon visar att det är viktigt och inger trygghet.”

Uppvaktad

Annelie Jansson uppvaktades från flera håll. Bland andra fanns biträdande sjukhusdirektör Martin Takac på plats och överlämnade ett stipendium på 5 000 kronor.

-Det här gör oss verkligen glada och stolta över att en medarbetare uppmärksammas på det här sättet, säger Martin Takac.

Terése Larsson, Studierektor, Gymnasiala och Yrkeshögskoleutbildningar vid Skaraborgs Sjukhus delade ut en riktigt stor kram till årets handledare:

-Jag och Annelie har jobbat ihop i många år, så det är klart att detta betyder lite extra för mig, säger Terése Larsson.

Fakta

Vård- och Omsorgscollege Skaraborg

I Skaraborg samarbetar 15 kommuner med Västra Götalandsregionen, privata vårdföretag, fackliga organisationer och utbildningsanordnare på ungdomsgymnasium, vuxenutbildningen och yrkeshögskolan och formar tillsammans relevanta vård- och omsorgsutbildningar.

Bildtext:

En glad Annelie Jansson, som utsetts till Årets handledare 2019.

Foto: Bild och Media/Skaraborgs Sjukhus


Publicerad:
Senast uppdaterad: 2019-09-05 10:23