Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Jobba hos oss

Sommarjobb

På sjukhuset finns olika specialiteter och en massa olika yrken, sök sommarjobb idag!

Förmåner

Läs mer om vilka förmåner du har som anställd hos oss.

Kontakta HR

Om du har frågor om att arbeta hos oss, kan du vända dig till sjukhusets HR-enhet: hrdirekt.skas@vgregion.se

Vi bryr oss om dig som gör skillnad för andra. Skaraborgs Sjukhus är en del i Västra Götalandsregionen och detta är vårt löfte till våra medarbetare. Som en del i en större organisation finns stora möjligheter att erbjuda ett utvecklande och stimulerande arbete.

På Skaraborgs Sjukhus har vi allt från akut verksamhet till patientnära klinisk forskning och utveckling.

Vi är över 40 olika yrkeskategorier på sjukhuset. Här arbetar bland annat undersköterskor, sjuksköterskor, läkare, biomedicinska analytiker och medicinska sekreterare tillsammans med ekonomer, verksamhetsutvecklare och HR-konsulter.

På Skaraborgs Sjukhus är du med och gör skillnad i människors liv, oavsett vilken yrkesroll du har. Vårt arbete präglas av långsiktighet, ansvar, utveckling, lärande och trivsel.

Vi är ett sjukhus som finns på fyra orter: Skövde, Lidköping, Falköping och Mariestad. Som en del i Västra Götalandsregionen kan vi erbjuda en stimulerande och varierad yrkeskarriär på vår interna arbetsmarknad, hos oss finns möjligheter till utveckling.


Senast uppdaterad: 2022-07-05 11:16