Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Kom tillbaka till sjuksköterskeyrket

Närbild två ansikten

Från och med hösten 2018 erbjuder Skaraborgs Sjukhus ett reaktiveringsprogram för alla kategorier av legitimerade sjuksköterskor som idag arbetar utanför sitt yrke och vill tillbaka till vården.

Att efter en tid återvända till sjuksköterskeyrket kan kännas osäkert. Skaraborgs Sjukhus erbjuder därför reaktivering med individuellt och förstärkt introduktionsprogram utifrån dina tidigare erfarenheter.

En reaktiveringshandledare gör en kompetenskartläggning tillsammans med dig som är sjuksköterska och vill komma tillbaka till vården. Därefter tar handledaren fram en individuell handlingsplan. Handlingsplanen kan komma att innehålla riktade kompetensinsatser, till exempel utbildning i form av teori, viss praktik och kliniska observationer.

Tillsammans med reaktiveringshandledare, enhetschef samt handledare på enheten får du en förstärkt introduktion som bidrar till att du på ett säkert sätt kan komma tillbaka med full kapacitet som självständig sjuksköterska.

Ansökningsperioden för våren 2019 är nu över.

Kontaktperson: Klara Fredrikson, HR-specialist Kompetensförsörjning
klara.fredrikson@vgregion.se


Senast uppdaterad: 2019-06-26 11:34