Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Digitalt öppet hus: Geriatrikavdelning 6

Är du intresserad av att jobba hos oss? Här kan du se film och läsa mer om hur det är att jobba på geriatrikavdelning 6 på Kungälvs sjukhus.

Välkommen till avdelning 6

 

Avdelning 6 är en geriatrisk rehabiliteringsavdelning och strokeenhet.

Arbetet i strokekedjan innefattar både akut omhändertagande, rehabilitering och hemrehab. Utöver strokepatienter vårdas företrädesvis patienter med internmedicinska sjukdomar. Här arbetar sjuksköterskor, undersköterskor och läkare i team tillsammans med fysioterapeuter/sjukgymnaster, arbetsterapeuter, logoped och kurator.

Att jobba på geriatrikavdelning 6

Geriatrikavdelning 6 är en del av verksamhetsområde Geriatrik, neurologi och rehabilitering. Avdelningen är Kungälvs sjukhus strokeenhet och vi vårdar också patienter med andra internmedicinska diagnoser.

Avdelningen har 28 vårdplatser och leds av två chefer i gemensamt ledarskap. Vi är en av de strokeenheter i Sverige som erbjuder störst andel av strokepatienter rehabilitering i hemmet och våra patienter är mycket nöjda. Vi lägger stor vikt vid lärande i det dagliga arbetet och alla medarbetare ska genomgå vår interna strokekompetensutbildning.

Som sjuksköterska eller undersköterska hos oss arbetar du med det akuta skedet av omvårdnad och omhändertagande av inneliggande patienter. Som en del av vårt team arbetar du tillsammans med sjuksköterske- och undersköterskekollegor. Du arbetar även tillsammans med läkare, fysioterapeut, arbetsterapeut, logoped och dietist för att på bästa sätt tillgodose patientens behov.

Varmt välkommen till vår avdelning!

Jobba på geriatrikavdelning 6


Senast uppdaterad: 2023-01-26 12:16