Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Digitalt öppet hus: Nya medicinavdelning 4 - internmedicin/intermediärvård

Skylt och ingång till Medicinavdelning 4.

Är du intresserad av att jobba hos oss? Här kan du läsa mer om hur det är att jobba på helt nya medicinavdelning 4 IMA (inriktning mot intermedicin och intermediärvård).

Vill du vara med att utveckla och utvecklas på en ny avdelning?

Nu öppnar vi en tredje medicinavdelning på Kungälvs sjukhus, avdelning 4 IMA/internmedicin. Avdelningen har 14 vårdplatser, varav hälften är intermediära. På de intermediära vårdplatserna vårdas patienter som har ett ökat vårdbehov och kräver särskild övervakning, men inte intensivvård. Denna modul har en högre personalbemanning. Resterande vårdplatser är internmedicinska.

På medicinverksamheten arbetar vi i team bestående av läkare, sjuksköterska och undersköterska. Vi är alla delaktiga i den personcentrerade vården – tillsammans skapar vi värde för våra patienter.

Vi har ett tätt samarbete med intensivvården, fysioterapin, arbetsterapin, med flera.

Du erbjuds att arbeta i våra nya, fräscha och anpassade lokaler.

Patienterna som vårdas här har enkelrum med egen toalett och dusch. Varje team är stationerat vid en egen teamstation med tillhörande rondrum.

Som nyexaminerad sjuksköterska ingår du i kliniskt basår. Det kliniska basåret är en satsning för att ge dig en bra start i arbetslivet. Du får bättre möjligheter att utvecklas i din profession och bygga upp en yrkesidentitet genom introduktion, seminariedagar och yrkeshandledning.

Blir du nyfiken på att vara delaktig i att starta upp vår avdelning 4, hör gärna av dig!

Jobba på medicinavdelning 4

Ann-Christine Andersson

Vårdenhetschef avdelning 4
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Senast uppdaterad: 2022-05-19 13:31