Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Digitalt öppet hus: kirurgiavdelning 1 AVA

Är du intresserad av att jobba hos oss? Här kan du se film och läsa mer om hur det är att jobba på kirurgiavdelning 1 AVA på Kungälvs sjukhus.

Välkommen till kirurgiavdelning 1 AVA

Hör sjuksköterskan Dalal berätta om varför hon valde att komma tillbaka till avdelning 1 AVA när hon vidareutbildat sig från undersköterska till sjuksköterska.

Även undersköterskorna Monica och Annie trivs här - och hoppas du vill komma och jobba i deras fantastiska team!

Vill du se undertexter? Klicka på symbolen [CC] i nedre högra hörnet av filmfönstret och välj svenska.

Avdelning 1, akutvårdsavdelningen (AVA), är en vårdavdelning där vi tar hand om kirurgipatienter och medicinpatienter med förväntad kort vårdtid.

Här vårdas patienter med akuta kirurgiska och urologiska sjukdomar (till exempel buksmärtor och urinvägsbesvär), patienter som genomgått planerade kirurgiska och urologiska operationer (till exempel galloperationer och prostataoperationer) samt patienter med akuta medicinska sjukdomar såsom yrsel, bröstsmärtor och telemetriövervakning.

Avdelningen har 25 vårdplatser och vi arbetar i vårdlag.

Att arbeta på avdelning 1 AVA

På avdelning 1 AVA är vi ett glatt gäng där många har flera års erfarenhet och kan vara ett stort stöd för dig som nyanställd.

Vi är en akutvårdsavdelning och en del av verksamhetsområdet kirurgi och ortopedi. Vi bedriver vård inom kirurgi, urologi och medicin, främst akutsjukvård men även elektiv vård. Vi har nyligen flyttat in i en av Sveriges modernaste vårdavdelningar med den allra senaste tekniken. Avdelningen har 28 vårdplatser där alla patienter har eget rum. Vi arbetar i vårdteam där du som sjuksköterska ansvarar för sju patienter och deltar i ett nära samarbete med undersköterska, läkare och paramedicinare.

Att arbeta hos oss är varierande och utvecklande och ger dig som sjuksköterska en bred kompetens. De nya lokalerna ger oss möjlighet att arbeta för god patientsäkerhet och en bra arbetsmiljö.

Som anställd hos oss erbjuds du bland annat årlig HLR-utbildning, handledarutbildning, interna föreläsningar, kliniskt basår och friskvårdsbidrag. Vi har individuell schemaplanering där du har möjlighet att påverka ditt schema.

Vi ser gärna dig som vår blivande kollega så tveka inte att höra av dig!

Jobba på kirurgiavdelning 1, AVA


Senast uppdaterad: 2022-05-19 13:38