Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Prisade handledare

Person ler mot kameran, med diplom i handen.
Marie Hermansson, Röntgensjuksköterska, Radiologimottagning Frölunda Specialistsjukhus. Handledarpris VFU.

Studenter på alla nivåer är jätteviktiga för Sjukhusen i väster. Först och främst vill vi rusta dem och utbilda dem inför deras kommande yrkesliv och ge dem en god kunskapsgrund och en vilja att stanna kvar inom vårdyrket.

– Dessutom ser vi ju dem som potentiella blivande kollegor och vill att de ska trivas jättebra hos oss för att sedan komma tillbaka när det blir dags att komma ut i yrkeslivet. Det säger Annelie Khatami som är utbildningschef på Sjukhusen i väster. Nyckelpersoner för detta viktiga arbete är alla våra handledare.

Sedan Sjukhusen i väster bildades har vi årligen delat ut handledarpriser till studenthandledare inom verksamhetsförlagd utbildning (VFU), arbetsplatsförlagt lärande (APL) samt lärande i arbetslivet (LIA) som är undersköterskor och medicinska sekreterare. Årets priser delades ut i samband med kvalitetsfestivalen 2022.

Med engagemang, kunskap och tålamod

– Att låta de olika momenten ta tid, skapa tid för reflektion för att knyta samman de teoretiska och praktiska kunskaperna och att bidra till att studenten/eleven uppnår sina kursmål, kräver både kunskap, engagemang, tid och tålamod. Det har våra pristagare visat att de behärskar på högsta nivå, säger Annelie. 

Annelie Khatami

Enhetschef
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer
Senast uppdaterad: 2022-12-08 10:17