Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Lär känna Högsbo närsjukhus!

Illustration av Högsbo närsjukhus entré.
Illustration av Högsbo närsjukhus entré.
Fotograf: Sweco architects

Högsbo närsjukhus tar emot sina första patienter i januari 2024. Men fortfarande det många som inte känner till sjukhuset och dess uppdrag. Det vill vi ändra på och därför bjuder vi in till vår nya informationskampanj.

Informationskampanjen består av ett antal serier med korta filmer på 15–30 sekunder. Kort och snabb information! Filmerna publiceras på bland annat sociala medier, en till två varje vecka, enligt ett rullande schema.

De olika serierna handlar bland annat om Högsbo närsjukhus som arbetsplats, framsteg i bygget, vad vi menar med framtidens vård, vad ett smart sjukhus är och annat som är spännande, viktigt och intressant kring det nya sjukhuset och de nya arbetssätten. Filmerna kommer att publiceras regelbundet fram till att sjukhuset öppnar för allmänheten.

Följ gärna kampanjen på sociala medier!

Filmerna publiceras också löpande på vår webbplats, allt eftersom de blir färdiga. Om du är nyfiken kan du titta redan nu! 

Senast uppdaterad: 2023-04-20 14:31