Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Att resa till oss

Spårvagn
Fotograf: Eddie Löthman

Att åka kollektivt till Frölunda Specialistsjukhus

Flera buss- och spårvagnslinjer går till Frölunda Specialistsjukhus. Hållplatsen är "Frölunda torg". I Västtrafiks reseplanerare hittar du aktuella avgångar.

Parkering

Parkeringarna utanför Frölunda Specialistsjukhus administreras av Apcoa parking Sweden. Du som arbetar på Frölunda specialistsjukhus kan nyttja personalparkeringen till ett subventionerat pris. Ett månadskort kostar 325 kronor. Det finns även möjlighet att lösa dagbiljett. Du får parkera på angivna parkeringsplatser:

  • Parkeringsplatser P-fält A (endast övre plan under tak)
  • P-fält B (endast P-hus plan 4 och 5)

Tänk på att det är viktigt att du som anställd parkerar på rätt angivna parkeringsplatser för att undvika kontrollavgift på grund av felparkering.

Så här gör du för att ansöka om månadskort

  1. Kontakta APCOA Parkings kundtjänst via uthyrning@apcoa.se och bifoga följande information:
    • ditt fordons registreringsnummer, samt
    • ditt anställningsavtal, lönebesked eller intyg från arbetsgivaren. Saknar du något av dessa kan du kontakta din chef.
  2. När APCOA Parking behandlat ditt ärende får du en bekräftelse med inloggningsuppgifter till APCOA:s serviceportal. Följ anvisningarna för att betala din faktura för månadskortet.

I serviceportalen kan du själv administrera ditt månadskort. Ditt månadskort löper på automatiskt, kortaste tid är tre månader. Vill du säga upp ditt månadskort gör du det genom att maila uthyrning@apcoa.se

Om du är här på din fritid och vill nyttja Frölunda Torgs fria parkering som gäller i tre timmar per dygn kan du parkera på alla parkeringsfält.

Tillbaka till introduktionens start

Senast uppdaterad: 2022-02-02 16:21