Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Ortopedimottagning

Kontaktuppgifter är ej tillgängliga

Egenremiss ortopedimottagningen

Titel

Informationsfilm

På ortopedimottagningen arbetar vi med diagnostik och behandling av skador (ej akuta) och sjukdomar i axel, armbåge, handled/hand, höft, knä och fotled/fot. Vi har ett nära samarbete med röntgenavdelningen och fysioterapimottagningen. Sjukgymnaster medverkar vid patientbesök på mottagningen.

Dagkirurgisk verksamhet
På ortopedmottagningens operationsavdelning utförs mindre fot- och handoperationer.

Operationsavdelning
På operationsavdelningen opereras alla patienter som ska sövas och som behöver extra övervakning. Ortopedenhetens operationsverksamhet är omfattande och innefattar basal och avancerad artroskopisk (titthåls-) och öppen kirurgi i axel, armbåge, höft, knä och fotled, basal och avancerad fotkirurgi, samt basal kirurgi på handen.

Söka vård hos oss

Du som patient kan komma till oss på remiss från vårdcentral eller annan vårdgivare. Det går även att skicka in en egenremiss, den finns att fylla i på 1177 Vårdguidens e-tjänster  eller via länken i högerkolumnen på den här webbplatsen. 

Återbud kan lämnas dygnet runt på telefon 031-342 51 40.

Vid ditt besök hos oss

Kom till sjukhuset i god tid för att undvika förseningar. Anmäl dig i kassan på entréplan. Du kan avboka ditt besök via 1177 Vårdguidens e-tjänster eller genom att ringa oss. Du kan med fördel använda dig av mina e-tjänster på 1177.se

Vad kostar det?

Information om avgifter finns på 1177.se Vårdguiden. Där finns även information om du har frågor kring din faktura. Eller så kan du ringa 010-441 04 00, måndag-fredag kl 09.00-12.00.

Klicka här för att komma vidare till 1177.se Vårdguiden, Patientavgifter i Västra Götaland.

Vi arbetar aktivt med att minska kontanthanteringen på sjukhuset och föredrar därför att du betalar med kort. Du kan även välja att betala mot faktura.

Uteblivet besök debiteras.

Checklista inför ditt besök

Tänk på att ta med

  • fotolegitimation eller annan ID-handling
  • eventuell medicinlista
  • eventuell hälsodeklaration
  • eventuellt högkostnadskort

Vi som arbetar här

På ortopedmottagningen arbetar specialistläkare (artroskopisk kirurgi, idrottsskador, ortopedi), sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare och kanslist.

Ansvariga för mottagningen

Vårdenhetschef
Gunilla Andersson
E-post: gunilla.e.andersson@vgregion.se
Tel: 0700-82 35 47

Egenremiss ortopedimottagningen

Titel

Informationsfilm


Senast uppdaterad: 2020-01-22 09:50