Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Gynekologimottagning

Kontaktuppgifter

Telefon

Via vår telefon kan du om-/avboka din tid. Vi har för närvarande inte möjlighet till telefonrådgivning, utan hänvisar sådana frågor till tfn 1177.

Besöksadress

Marconigatan 31
421 44 Västra Frölunda

För närvarande har vi begränsad verksamhet med endast läkarmottagning. För rådgivning hänvisar vi till telefonnummer 1177.

Söka vård hos oss

Från och med den 1 februari kommer vi att tillfälligt att dra ned på verksamheten.

Mottagningen kommer enbart ta emot patienter via remiss för utredning och behandling av cellförändringar samt canceruppföljningar.

Vid andra gynekologiska besvär hänvisar vi dig att först söka till din vårdcentral eller till någon av gynekologimottagningarna på Alingsås lasarett, Angereds närsjukhus eller Kungälvs sjukhus.

Tider för abort bokas på abortmottagningen, Sahlgrenska universitetssjukhuset/Östra. Telefonnummer: 031-343 42 15

Om du redan är patient hos oss

Om du redan är patient på mottagningen och väntar på tid kommer du flyttas över till en av våra andra gynekologimottagningar inom förvaltningen: på Alingsås lasarett, Angereds närsjukhus eller Kungälvs sjukhus. Information om detta kommer till dig via brev.

Vid ditt besök hos oss

Kom till mottagningen 15 minuter före bokad tid för att undvika förseningar. Anmäl dig i kassan på entréplan. Vi tar helst kortbetalning.

Du kan avboka din tid dygnet runt på vår telefonsvarare: 031-342 50 40.

Om du uteblir från ditt besök eller avbokar mindre än 24 timmar före ditt besök kommer du att få en faktura skickad till dig. Tänk på att denna faktura även kommer till dig som har giltigt frikort eller som är under 20 år.

Checklista inför ditt besök

Tänk på att ta med

  • legitimation
  • eventuellt frikort
  • eventuell medicinlista
  • eventuella blanketter som vi har bett dig fylla i, till exempel hälsodeklaration eller Audit.

Ansvariga för mottagningen

Ann Roslund, vårdenhetschef
E-post: ann.roslund@vgregion.se

Asha Kalra, medicinskt ansvarig läkare
E-post: asha.kalra@vgregion.se


Senast uppdaterad: 2024-02-12 08:06