Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Överenskommelsen mellan Västra Götalandsregionen och det civila samhället

Illustration av stad

"Stärkt samverkan för det goda livet". Överenskommelsen är VGR och det civila samhället i Västra Götalands gemensamma viljeyttring för ökad samverkan och partnerskap.

Aktuellt om överenskommelsen

Mötestider hösten 2022

Mötestider för 2023 ej tillgängliga

Sista mötet för överenskommelsegruppen 2022 och för mandatperioden (2019-2022) var den 2 december på Wendelsbergs folkhögskola.

Tidigare mötesprotokoll finner du under fliken dokumentation och material

Här hittar du kontaktuppgifter till samtliga representanter i den regionala överenskommelsegruppen.

Dokumentation och material

Här hittar du vår digitala webbutbildning om samverkan, spännande rapporter och intressanta länkar samt mötesanteckningar.

Mer om överens-kommelsen

Här hittar du fördjupad information om överenskommelsen, som principerna bakom överenskommelsearbetet och aktuell handlingsplan.

Ansluta sig till överenskommelsen mellan VGR och det civila samhället

När överenskommelsen beslutades 2014 anslöt sig 70 organisationer. Per den 2022-08-01 har överenskommelsen skrivits under av 110 organisationer. Fler är välkomna!

Ansökningsblanketten finner ni här: Ansökan om anslutning till överenskommelsen mellan Västra Götalandsregionen och det civila samhället

Följ vårt nyhetsbrev!

För att prenumerera på nyhetsbrevet för överenskommelsen mellan det civila samhället och Västra Götalandsregionen, mejla någon av processledarna heidi.sandberg@vgb.nu eller sofia.a.emanuelsson@vgregion.se

Nyhetsbrevet utkommer med cirka 10 nummer per år.

Följ oss på Facebook!

Heidi Sandberg

Processledare det civila samhället
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Sofia Emanuelsson

Regionutvecklare
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Senast uppdaterad: 2022-08-17 14:22