Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Internationella Handelsdagen

Internationella Handelsdagen har arrangerats på våren av Exportcenter Väst under fyra år och intresset har ökat genom åren. En enkätundersökning visade att 84% av deltagarna i förra årets event var väldigt nöjda.

Företagare får möjligheten att möta andra företag och representanter från olika marknader och uppdateras kring de senaste handelstrenderna. Ni får höra mer om handelspolitiken och få information om hur ni når framgång med er försäljning internationellt.

Alla aktörer finns på plats så dina frågor kring finansiering, avtal, marknader och mycket mer kan få svar under eventet. Rätt kunskap och kontakter kan vara avgörande för att säkra din internationella affär.

Eventet flyttas till våren 2022

På grund av den pågående pandemin har parterna inom Exportcenter Väst tagit beslutet att än en gång flytta fram eventet, och denna gång till våren 2022. Du är välkommen att kontakta oss via info@exportcenter-vg.se för mer information.

Under hösten kommer det andra avsnittet Exportnytt Väst att sändas. Det första sändes i april och vi fick väldigt bra och positiv respons från alla som medverkande. Håll utkik i våra sociala media-kanaler för mer information och hur du kan medverka.

Senast uppdaterad: 2021-08-23 14:05