Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Exportprogrammet

Exportprogrammet riktar sig till er i små och medelstora företag som vill starta er exportresa eller exporterar till en eller flera marknader och har behov av att ta nästa steg i er internationella expansion.

Ni utvecklar er kompetens, bygger upp nätverk och får möjligheter att ställa frågor till experter inom exportens alla delar.

Exportprogrammet är kostnadsfritt och finansieras av Tillväxtverket med medel från den Europeiska regionala utvecklingsfonden, Västra Götalandsregionen och Region Halland.

Vi är väldigt glada för det stora intresset till att medverka i Exportprogrammet i år. Årets program blev snabbt fullbokat och vi hoppas därför att ni tar chansen att anmäla er nästa år. Följ information på vår hemsida och i den Internationella kalendern för att kunna anmäla er framöver till Exportprogrammet 2022.

Senast uppdaterad: 2021-08-23 14:07